divendres, 12 de desembre del 2008

SUGGERIMENTS DE NADAL III


- Pels que tenen més de 10 anys

Per aprendre: Els exploradors de National Geographic amb títols com L’espai, Aus, Roques i Minerals, Balenes i dofins, Taurons, Insectes i aranyes, entre d’altres. Molt interessants també els de Larousse amb imatges amb 3D sobre Depredadors, Volcans i terratrèmols, Oceans o El cos humà, i els de l’editorial Llançalletres que tracten d’indrets com el Desert, les muntanyes, els oceans o les cases dels animals.

Sobre mites i fantasia: Gaudeix amb la Mitologia d’Edebé amb activitats i jocs, Mitologia de Montena amb informació combinada amb un disseny molt atractiu.

Clàssics originals: els que ha editat Cruïlla, Dràcula i 20.000 llegües de viatge submarí, convinant còmic, desplegables i relleus.

Per a bons lectors: si els agrada la fantasia Les rondalles del Bard Gallard de l’autora de Harry Potter o Brisingr, continuació de la saga iniciada amb Eragon. Si prefereixen les aventures o el misteri, els de la Moolly Moon, Mini Minus i la màquina Xuclacervells o Profunditats, continuació de Túnels. Més realista la novel.la Per què tothom em mira això del cap? Sobre una noia musulmana que tracta el tema del mocador de forma divertida, també d’humor, en aquest cas negre, Ghostgirl, una novel.la molt original sobre una noia que se sent invisible.

- Per més de 13 anys

La saga de Crepúsculo que està fent estralls i més des que es va estrenar la pel.licula, als lectors d’aquesta sèrie els agradarà també Despertar i Conflicto de L.J. Smith. I pels que prefereixin la història i l’aventura La creu del Nil o L’ordre de Santa Cecília.

Sílvia Tarragó