dimecres, 2 d’agost del 2006

NOVA NOVEL·LA DE MUÑOZ MOLINA

Seix Barral treurà a començaments de Setembre "El viento de la Luna", la nova novel.la d'Antonio Muñoz Molina. Història d'iniciació magistralment narrada (com és habitual en aquest escriptor), que conté elements que remeten al món d'escriptors com Salinger o Philip Roth, però també és un nou episodi en el cicle narratiu de Mágina, com reconeixeràn de seguida els lectors de 'Beatus Ille' i 'El jinete polaco'.

MES MATILDE ASENSI

"Todo bajo el cielo" és la nova novel.la de l'escriptora Matilde Asensi, i sortirà a la venda a partir de la segona quinzena de setembre editada per Planeta. Asensi té multitud de seguidors gràcies a novel·les com "El último Catón" o "Iacobus", que l'han popularitzat molt abans que es donés el fenomen "Còdigo Da Vinc" (personalment penso que les seves novel·les són molt millors i molts lectors coincideixen amb mi). Deixant de banda aquestes consideracions, aquest nou llibre explica la història d'Elvira, una pintora espanyola afincada en el París de les avantguardes, qui rep la notícia de què el seu marit, amb qui està casada per amistat, ha mort a la seva casa de Shangai en extranyes circumstàncies.

NOU LLIBRE D'ISABEL ALLENDE

El proper mes de setembre, Plaza & Janés publica una nova novel·la de l'escriptora xilena Isabel Allende, "Inés del alma mía". Es tracta de la història d'Inés Suárez, la dona que va conquerir Xile al segle XVI, un personatge extremadament fort que és la veu que narra tota la història amb un relat ple de passió i pura vida a cadascuna de les seves pàgines. Nascuda a Espanya, va ser la primera dona en arribar a Amèrica amb poc menys de 30 anys buscant el seu marit, que havia abandonat Espanya per embarcar-se amb els germans Pizarro. Va ser el gran amor de Pedro de Valdívia i una de les poques dones que són de renom en l'odissea de la conquesta americana.