dissabte, 7 de juny del 2008

LLIBRES DE BUTXACA EN CATALÀ


Tal i com deia fa dos dies, ahir va sortir a la venda l'edició en butxaca de Kafka a la platja d'Haruki Murakami, juntament amb una variada i molt atractiva oferta amb títols per a tots els gustos.

Fa tres mesos ho anunciava ja en un post en el que feia alguna recomanació dels 22 nous títols entre els que es troben Flor de neu i el ventall secret de Lisa See, Els nostres avantpassats, que aplega tres novel.les d’Italo Calvino, Les set aromes del món, d’Alfred Bosch o Expiació, d'Ian McEwan.

Es tracta de novel.les d'autors catalans com Maria Antònia Oliver, Sílvia Soler, Miquel Martí i Pol, Jaume Cabré, Ferran Torrent... estrangers com Susanna Tamaro, Donna Leon, Ami Tan, Ken Follet... tant contemporanis com Màrius Serra, Jordi Coca, Jostein Gaarder, John Irving, Paul Auster... com clàssics Emily Brönte, Lev Tolstoi, Gustave Flaubert, Stendhal... tant en literatura George Orwell, Corman McCarthy, Emili Teixidor, Jesús Moncada....com en assaig Carme Ruscalleda, Tahar Ben Jelhoun, Sebastià Serrano, Matthew Tree, Naomi Klein.

Ara que s'acosten les vacances és una bona ocassió per aprofitar aquesta oferta de lectures.

Sílvia Tarragó