dimecres, 29 d’octubre de 2008

'AUNQUE SEAMOS MALDITAS', d'EUGENIA RICO


Editat per Suma de Letras.

Un llibre difícil de definir, la sinopsi només dóna una idea aproximada del que es trobarà el lector, per tant, cal aventurar-se en la seva lectura i descobrir que ens trobem amb una història explicada amb una originalitat colpidora, amb una reflexió lúcida i sentida, amb una introspecció sobre el temps i l'espai que ens mostra units a despit de l'época que ens hagi tocat viure, que és, al cap i a la fi, el que els passa a les protagonistes atès que la història és la mateixa.

He gaudit llegint aquest llibre, tot i que l'argument no és gens destacable: dues històries que conflueixen, una dona actual a la recerca d'una altra dona en el passat... el que destaca és el caire gairebé filosófic i els matissos quasi poètics en que es mou la història, el toc màgic, intrigant, el deliberat misteri que envolta cada moviment de la protagonista fent que el present en el qual viu ens resulti gairebé més increïble que el passat on viu l'altre personatge.

Un fris colpidor sobre la marginalitat, la incomprensió, la pèrdua, les passions, en definitiva, tot allò que ens diferencia.

Sílvia Tarragó

4 comentaris:

el llibreter ha dit...

La portada és espectacular! Però em sedueix més el teu comentari.

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

Doncs a mi la portada no em va agradar, va ser el títol.

M'afalaga que el meu comentari hagi estat capaç de despertar el teu interès llibreter. No et conec prou per saber si el llibre t'agradarà però, pel que puc deduir de les teves lectures, crec que aquesta et podria seduir molt més que el meu escuet comentari.

Espero no equivocar-me!

Gràcies i fins aviat.

Albert Calls ha dit...

L'anònim sóc jo, la Sílvia Tarragó, el que passa és que no em deixa signar o no sé fer-ho, crec que he entrat amb un altre compte. Quin embolic!

Sílvia

Albert Calls ha dit...

Ah sí, mira he usurpat la personalitat de l'Albert, vés....