dijous, 31 de gener del 2008

Torna HISTORIAS SELECCIÓN


Ediciones B recupera la mítica col.lecció amb la que molts vam habituar-nos a la lectura. Personalment em fa il.lusió perquè en guardo molt bons records d'aquelles novel.les acompanyades de nombroses pàgines de còmic que, malauradament, van acabar per descatalogar-se després del tancament d'editorial Bruguera que era qui les editava.

Sota el segell Zeta i amb el preu de 10€ sortiran el proper mes de març els següents títols:

MOBY DICK HERMAN MEVILLE

UN VIAJE A LA LUNA JULIO VERNE

LA ISLA DEL TESORO ROBERT STEVENSON

BEN-HUR LEWIS WALLACE

SANDOKAN EMILO SALGARI

LAS MIL Y UNA NOCHES ANONIMO

I pel mes d'Abril:

LOS TRES MOSQUETEROS ALEJANDRO DUMAS

ENTRE APACHES Y COMANCHES KARL MAY

AVENTURAS DE TOM SAWYER MARK TWAIN

ROBINSON CRUSOE DANIEL DEFOE

SISSI MARCEL D´ISARD

EL ULTIMO MOHICANO J. FENIMORE COOPER


Sílvia Tarragó

3 comentaris:

Anònim ha dit...

He cercat una col·lecció de clàssics juvenils editat en català, però no l'he trobada. Una llàstima. Potser es poden aconseguir per separat. Segur que porta més feina, però podria ser interessant. El que sí he trobat és una proposta de cànon juvenil elaborat per Vicenç Pagès Jorda, editat precisament per Proa, titulat De Robinson Crusoe a Peter Pan.
El trobareu al web de l'autor http://www.vicencpagesjorda.net/

Anònim ha dit...

Col.lecció de Clàssics juvenils en català existeix una però són adaptacions. L'edita La Galera, es diu "Petits Universals" i està adreçada a un públic entre 9 i 12 anys. De moment han editat "La volta la món en 80 dies", "L'illa del tresor", "Els tres mosqueters", "Frankestein", "Drácula", "El llibre de la jungla", "El cas misteriós del Dr. Jekyll i Mr. Hyde" i "El conte de Nadal".

De clàssics, com molt bé dius, es poden trobar per separats. La Galera, Edebé o Barcanova en tenen alguns en les seves col.leccions juvenils, però no hi ha una col.lecció específica que sigui només de clàssics. A veure si estem de sort i se li acut a algun editor.

Ll. Carreras ha dit...

Sí, estaria bé. Ens haurien d'escoltar. També havia trobat el cànon de Vicenç pagès.
Una abraçada