dijous, 15 de novembre de 2007

'TUNELS', de RODERICK GORDON i BRIAN WILLIAMS


Aquest llibre ha estat calificat per la crítica mundial com el nou Harry Potter, els seus autors, tots dos britànics, han dedicat molts anys de treball i molt d'entusiasme a Túnels, novel.la que van començar a escriure quan Williams va perdre la seva feina a la banca de Londres i el destí va voler que el llibre anés a parar a mans de Barry Cuningham, l'editor que va descobrir Harry Potter.

Túnels ens parla de Williams, un noi de 14 anys, qui comparteix amb el seu pare una afició molt estranya: passa el seu temps excavant, buscant tresors perduts als budells de la terra. Així descobreix que, sota el mateix Londres, existeixen túnels que no figuren a cap mapa i portes oblidades durant segles. Però.... cap a on duen?

Quan el pare de Will desapareix misteriosament, el jove decideix anar-lo a buscar, desafiant la foscor i el temor a l'inconegut. Amb l'única ajuda del seu amic Chester, es dirigeix cap a un món fascinant i a la vegada espantós, un món ple de sorpreses, amb les seves propies lleis, curiosos personatges.... i terribles amenaces.

Sílvia Tarragó

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És una passada aquest llibre tinc ganes de que editin la següent part i proseguir.
Lectura obligada!!!

josep ha dit...

i tan, es un llibre bonissim, ti enganxa tan com els de harry potter... fa pena en determinades parts, pero mol bo, si no sabeu k llegi, aket es un llibre genial per passar bones estones de lectura

Anònim ha dit...

Jo trobo que no fomenta cap virtut en el lector: ni la solidaritat, ni l'esforç, ni la confiança. És caòtic, no se sap qui és bo ni qui és dolent. Queden moltes coses penjades que no se sap perquè l'autor les ha engegades.
En definitiva: no el penso aconsellar a ningú.

Anònim ha dit...

És un bon llibre el recomano. Quan surti el 2 aviseume.