dimarts, 27 de novembre de 2007

L'adaptació "CYRANO" guanyadora del premi al millor àlbum il.lustrat


"Cyrano tenia un nas enorme.
Cyrano estava enamorat
de la seva cosina Roxanna.
Però no s'atrevia a dir-li res
(per culpa del seu enorme nas).

Cyrano, a més era un poeta. "


El guardó per al millor àlbum il·lustrat atorgat el passat 22 de novembre, va recaure a Cyrano ,l'adaptació per a nens que l'escriptor vietnamita Taï-Marc Le Thanh i la il·lustradora francesa Rébecca Drautemer han fet del clàssic de Bergerac, editat per Baula en català i Edelvives en castellà.

L'il.lustradora, Rébecca Drautemer, és la dibuixant del reconegut àlbum Princesas olvidadas o desconocidas, i Taï-Marc Le Thanh és autor de contes infantils com Babaiaga o Avalancha el terrible. Tots dos han aconseguit recrear l'obra d'Edmond Rostand des d'una perspectiva meravellosa que atreu tant a petits com a grans.

D'altra banda, la novel·la Hace mil años que estoy aquí, editada per Gadir en castellà i per La Campana en català, de la italiana Mariolina Venezia, va ser la guanyadora del premi Llibreter 2007 a la categoria de narrativa. Es tracta de la primera novel·la de Venezia i és una saga familiar que narra la història de cinc generacions on les dones juguen un paper primordial

Sílvia Tarragó

1 comentari:

CresceNet ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.